SDP:N HÄMEEN PIIRIN TOIMINNANJOHTAJAKSI JARKKO NISSINEN

Ajankohtaista

SDP:n Hämeen piirihallitus on valinnut uudeksi toiminnanjohtajaksi tradenomi Jarkko Nissisen (49). Hän aloittaa tehtävässään elokuun alussa.

Nissinen on työskennellyt aiemmin freelancer-toimittajana, työllisyyshankkeissa ja Viikko-Häme-lehden päätoimittajana. Nissisellä on laaja kunnallispoliittinen kokemus. Hän on ollut Lahdessa yli kymmenen vuotta kaupunginhallituksessa ja demarien valtuustoryhmän puheenjohtajana sekä valtuutettuna vuodesta 1993. Tällä hetkellä hän toimii valtuuston kolmantena varapuheenjohtajana.

Saimme toiminnanjohtajaksi monipuolisen osaajan ja vahvan hämäläisen tekijän. Nyt useiden vaalien jälkeen on hyvä hetki lähteä kehittämään yhdessä piirin alueella myös poliittista järjestötoimintaa. Innolla lähdemme kehittämään toimintaa yhdessä uuden toiminnanjohtajan kanssa, piirin puheenjohtaja Miia Nahkuri kertoo.

Nissinen kertoo jo odottavansa töiden alkamista.

– Tarmoa täynnä uuteen tehtävään. Kanta-Hämeessä työskentelin jo toimiessani Viikko-Häme lehden päätoimittajana vuosina 2006-2011. Päijät-Häme on tuttu neljännesvuosisadan luottamushenkilökokemuksella, Nissinen sanoo.

SDP oli eduskuntavaalien suosituin puolue Hämeen vaalipiirissä 24,0 prosentin kannatuksella. SDP:llä on Hämeestä neljä kansanedustajaa.

– SDP on kansan tahdosta pääministeripuolue ja me tarjoamme ihmisille vaihtoehdon verrattuna edelliseen Sipilän-Orpon hallitukseen. Ihmisten luottamus on lunastettava jokapäiväisillä teoilla, niin valtakunnan politiikassa kuin kuntatasolla, Nissinen jatkaa.

Hämeen piirin edellisenä toiminnanjohtajana toimi tehtävää vuoden 2017 alusta menestyksellä hoitanut Pirjo Alijärvi. Hän siirtyi Kansan Sivistysrahaston viestintäpäälliköksi vappuna. Hämeen piiritoimisto sijaitsee Hämeenlinnassa.

 

Lisätietoja:

SDP:n Hämeen piirin pj. Miia Nahkuri p. 040 825 5967

Toiminnanjohtaja (1.8. alkaen) Jarkko Nissinen p. 040 501 5995