Kuntapäivät 2021

Ajankohtaista

SDP:n Kuntapäivät 30.-31.10.2021 Vantaa Scandic Aviacongress

Lämpimästi tervetuloa SDP:n Kuntapäiville

Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin tovereihin Kuntapäiville Vantaalle. Luvassa on viikonloppu täynnä mielenkiintoista ohjelmaa, inspiroivia puheenvuoroja ja hyödyllisiä työpajoja. Kuntapäiviltä et taatusti lähde kotiin tyhjin käsin!

Kuntapäivät pähkinänkuoressa:

Milloin ja missä: 30.-31.10.2021 Vantaa, Scandic Aviacongress. Tapahtuma alkaa lauantaina klo 11 lounaalla ja ohjelma alkaa klo 12. Sunnuntaina ohjelma päättyy noin klo 12.30, jonka jälkeen on lounas.

Kenelle: Kuntapäättäjille, aluevaaliehdokkaille ja kaikille puolueaktiiveille. Mitä isompi porukka koossa, sitä opettavaisempi ja hauskempi viikonloppu on edessä.

Mitä on luvassa: Aluksi kuulemme puheenvuorot SDP:n puheenjohtaja, pääministeri Sanna Marinilta, Kevan toimitusjohtaja Jaakko Kianderilta, ohjelmajohtaja Saara Vauramolta (Lahti – Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021), eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Lindtmanilta ja puoluesihteeri Antton Rönnholmilta. Yhteisen osuuden jälkeen jakaannumme työpajoihin oman valinnan mukaan. Sunnuntaina kokoonnumme lopuksi yhteen ja silloin kuulemme kuntaministeri Sirpa Paateron puheenvuoron.

Millaisia työpajoja on luvassa: Kuntapäivät koostuu viidestä eri teemakokonaisuudesta: 1) Tulevaisuuden kunta, 2) Kunta-alan kuulumiset, 3) Aluevaalit, 4) Vaikuttava poliittinen viestijä sekä 5) Jotain muuta. Voit viettää lauantain kuntapolitiikan parissa ja vaihtaa sunnuntaiksi aluevaaleihin tai keskittyä kehittymään vaikuttavana poliittisena viestijänä. Päätös on sinun!

Työpajojen ohjelma julkaistaan lähiaikoina.

Mitä saan mukaan: Innostusta, ideoita ja työkaluja tekemiseen. Haastamista, herättelyä ja tuoreita ajatuksia. Uusia ja vanhoja tuttavuuksia.

Hinta: 50 euroa per osallistuja, sisältää viikonlopun ohjelman sekä kaksi lounasta, päivällisen ja kahvit. Matkakuluissa on 25 euron omavastuu (halvin julkinen kulkuneuvo tai esim. kimppakyyti, joka tarkoittaa bussia tai muuta isompaa autoa sekä henkilöautossa vähintään kolmea matkustajaa).

Majoitus: Majoitus tulee hankkia itse. Aviacongressista majoituksen voi varata täältä tai soittamalla hotellin myyntipalveluun 09 6899 9031 tai lähettämällä sähköpostia aviacongress@scandichotels.com. Varaustunnus on BSDP291021. Standard huoneen hinnat ovat 85 € yhden hengen huone ja 95 € kahden hengen huone / vuorokausi.

Missä voin ilmoittautuaIlmoittaudu heti mukaan täällä ja takaat paikkasi syksyn huipputapahtumassa.

Osallistumismaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Milloin viimeistään on ilmoittauduttava: Viimeinen ilmoittautumispäivä on 19.10.

Keneltä voin kysyä lisätietoja: SDP:n järjestösuunnittelija Lyyli Raatikainen (lyyli.raatikainen@sdp.fi) vastaa kysymyksiisi.