Hämeen Sosialidemokraattien jäsenhankintakilpailu puolueosastoille, kilpailuaika 2.4.-30.6.2016

Ajankohtaista

Hämeen Sosialidemokraattien kevätpiirikokouksessa 2.4. päätettiin pistää liikkeelle jäsenhankintakilpailu. Kuntavaaleissa menestyminen edellyttää aktiivista ehdokashankintaa, mutta myös jäsenhankinnassa on oltava liikkeellä ajoissa. Lisäksi vuosi 2017 on puoluekokousvuosi ja piirin puoluekokousedustajien määrä riippuu äänioikeutettujen jäsenten määrästä ajankohtana 30.6.2016. Tästä syystä kilpailu käynnistettiin heti, loppupäivämääränä kesäkuun viimeinen päivä. Kilpailuun osallistuminen on puolueosastoille automaattista, koska jäsenkehitystä tarkastellaan kaikilta 30.6. jälkeen.

 

Nyt sankoin tekemään jäsenhankintatyötä! Kilpailun ohjeet alla.

 

Hämeen Sosialidemokraattien jäsenhankintakilpailu puolueosastoille

Kilpailuaika: 2.4.-30.6.2016 Huom! Uusien jäsenten täytyy olla kirjattu jäsenrekisteriin to 30.6.2016 mennessä!

Säännöt: Kilpailun voittaa se Hämeen Sosialidemokraattien jäsenenä oleva puolueosasto, joka on saanut eniten uusia jäseniä suhteessa jäsenmääräänsä kilpailuaikana. Jäsenmäärän lisäys katsotaan suhteessa jäsenmäärään 2.4. tilanteessa. Tasapelitilanteessa voittaja arvotaan.

 

Kilpailussa edellytetään reilua peliä, eli uusien jäsenten hankinnassa edellytetään pitäytymistä puolueen ulkopuolisissa henkilöissä sekä mielellään oman kunnan alueella, kuten myös puolueella on linjauksena. Tästä poikkeuksena osaston kuntaan muuttaneet henkilöt, jotka kuuluvat vielä toisessa kunnassa olevaan puolueosastoon. Erimielisyyksien kohdalla ratkaisuista päättää piirihallitus.

 

Palkinto: Kilpailun voittanut puolueosasto saa palkinnoksi SDP:n uuden teltan ja kampanjapöydän (arvo 930 €). Mikäli voittanut osasto on juuri hankkinut itselleen vastaavan teltan, palkinto myönnetään rahallisena, edellyttäen, että raha käytetään kuntavaalitoimintaan ja mielellään kampanjointia hyödyttäviin hankintoihin. Palkinto luovutetaan elokuun alkuviikoilla (viikot 31 ja 32).

 

Jäseneksi voi liittyä verkossa, https://sdp.fi/fi/vaikuta/liity-jaseneksi/, vaatii pankkitunnistautumisen. Jäsenhankintalomakkeita ja uusia kunnallisvaaliehdokaslomakkeita voi tilata postimaksujen hinnalla SDP kaupasta, www.sdpkauppa.fi sekä pienempiä määriä piiritoimistolta mikko.suomalainen@sdp.fi, puh. 046 606 0881.

 

Lisätiedot ja kyselyt: toiminnanjohtaja Mikko Suomalainen, mikko.suomalainen@sdp.fi, puh. 046 606 0881

 

Kiitokset kilpailuideasta Uudenmaan Sosialidemokraateille!